Home

Over jhr. Bert-Jan
   van der Mieden


De spreker

De pianist

De auteur

Clinics

Reserveren

Boeken bestellen

Contact

Reserveren als spreker/pianist

Of u Bert-Jan van der Mieden nu uitnodigt bij een jubileum, pensionering, diner, nieuwjaarsbijeenkomst, opening, training, als dagvoorzitter, of voor welke gelegenheid dan ook, hij zal u telkens verrassen, verrijken en inspireren met zijn bijzondere pianospel, zijn perspectiefvolle inzichten, praktisch toepasbare handvatten en concrete oplossingen. Hij kan zijn lezing ook in het Duits, Engels of Frans verzorgen.

Bedrijf:*
Aanhef:*
Contactpersoon:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Datum presentatie:*
Tijd presentatie:*
Locatie presentatie:*
Bericht:
  


Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt door jhr. Bert-Jan van der Mieden en niet verstrekt aan derden.

Nieuws

Beste speech van Nederland

Bert-Jan van der Mieden heeft meegedaan aan de wedstrijd Beste speech van Nederland van de Professional Speakers Association Holland. In zijn inzending wisselt hij zijn sprekerskwaliteiten af met zijn pianospel.

Regienetwerk van start

Bert-Jan van der Mieden start het PyramideRegieNetwerk (PRN). Om, in alle bescheidenheid, de wereld te verbeteren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het echt ergens over. Individuele, organisatorische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke uitdagingen worden uitgediept.

Doel en belang

Het netwerk slaat een brug tussen de acht maatschappelijke disciplines: bedrijfsleven, kunst & cultuur, NGO's, overheid, particulieren, politiek, religie en wetenschap. “Alleen als die samenwerken kunnen we de maatschappelijke uitdagingen optimaal aanpakken,” aldus Van der Mieden.

Uitgangspunt van het PRN is dat de mens centraal wordt gesteld. “Als je dat doet, kun je daarna veel makkelijker en effectiever met organisatieprocessen aan de gang. Er zijn universele verlangens en eigenschappen en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Het is van belang dat we ons ieders unieke bijdrage aan het geheel realiseren, en de kansen die dit ons en de samenleving biedt.”

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden.